ANTIGRIP Protecție naturală în răceala şi gripă Soluţie hidroalcoolică Vizualizare completă

ANTIGRIP Protecție naturală în răceala şi gripă Soluţie hidroalcoolică

Dacia plant

Cod produs: Soluţie hidroalcoolică

ANTIGRIP - 50ml
Protecție naturală în răceala şi gripă
Soluţie hidroalcoolică

Contribuie la

•    menţinerea sănătăţii aparatului respirator
•    funcţionarea în condiţii optime a sistemului imunitar
•    buna funcţionare a circulaţiei periferice.


Detalii

Anunță-mă când este disponibil

quantity up quantity down

8,82 lei lei

ANTIGRIP - 50ml
Protecție naturală în răceala şi gripă
Soluţie hidroalcoolică
ANTIGRIPeste un produs natural obţinut dintr-un amestec de plante selecţionate după criterii ayurvedice, cu rol de compensare a perturbărilor energetice care pot apare în organism în special în perioada anotimpului rece.

DESPRE GRIPĂ:
Gripa este o infecţie respiratorie acută provocată de virusurile gripale şi care apare cu frecvenţă crescută în anotimpul rece. Simptomele care apar atât în cazul gripei cât şi a altor viroze respiratorii sunt: febra, durerile de cap, durerile musculare, tusea, acestea putând fi însoţite şi de obstrucţie nazală, frisoane, dureri de gât, strănut, precum şi de alte manifestări. Antibioticele nu acţionează asupra virusurilor, motiv pentru care, tratamentul virozelor este simptomatic. În medicina ayurvedică, gripa şi răceala presupun amplificarea calităţii de ,,rece’’ în corp, motiv pentru care, pentru a compensa acest dezechilibru, se recomandă plante cu calitatea ,,fierbinte’’ sau ,,cald’’, cum ar fi ardeiul-iute, cuişoarele şi scorţişoara.

  • alcool etilic 50% vol.; apă purificată; ardei-iute (Capsicum annuum) - fructe (20%); coriandru (Coriandrum sativum) - fructe (17,5%); cuişoare (Eugenia caryophyllus) - muguri florali (17,5%); fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe (17,5%); echinacea (Echinacea purpurea) - părţi aeriene (10%); ceapă (Allium cepa) - bulbi (10%); scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum) - scoarţă (7,5%).


Contribuie la

•    menţinerea sănătăţii aparatului respirator
•    funcţionarea în condiţii optime a sistemului imunitar
•    buna funcţionare a circulaţiei periferice.


Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, ulcer gastric şi duodenal în criză, sarcină şi alăptare.
Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool

A se administra cu atenție, după masă și cu o cantitate mai mare de apă (250 ml), în steatoză hepatică, gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, hipertensiune arterială.

Administrare

INTERN:
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte ½-1 linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă sau ceai (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii  7-14  ani: câte ½ linguriţă de tinctură diluată într-o cană de ceai de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Prezentare

Forma de prezentare 50ml

30 alte produse din aceași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: