HERBOPROSTAL Pentrumenținereasănătățiiprostate Soluţie hidroalcoolică Vizualizare completă

HERBOPROSTAL Pentrumenținereasănătățiiprostate Soluţie hidroalcoolică

Dacia plant

Cod produs: Soluţie hidroalcoolică

HERBOPROSTAL
Pentrumenținereasănătățiiprostate
Soluţie hidroalcoolică
Supliment alimentar

Contribuie la

- menţinerea sănătăţii prostatei
- funcţionarea normală a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.


 

Detalii

Anunță-mă când este disponibil

quantity up quantity down

24,06 lei lei

HERBOPROSTAL
Pentrumenținereasănătățiiprostate
Soluţie hidroalcoolică
Supliment alimentar

HERBOPROSTAL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii prostatei.

DESPRE SĂNĂTATEA PROSTATEI:
Prostata este un organ musculo-glandular care înconjoară porţiunea iniţială a uretrei la bărbat, având rol în secreţia lichidului seminal. Afecţiunile care apar la nivelul prostatei pot fi de natură inflamatorie (ce apar ca urmare a infecţiilor bacteriene) sau tumorală, acestea conducând la mărirea dimensiunilor prostatei. Creşterea în volum a prostatei determină îngustarea uretrei, motiv pentru care, acest tip de afecţiuni pot fi însoţite de probleme la urinare. Adenomul de prostată este o afecţiune care apare după vârsta de 50 de ani, ea fiind datorată transformării testosteronului în dihidrotestosteron, hormon responsabil de apariţia acestei boli. Simptomele care apar în această afecţiune sunt: nicturie (micţiune nocturnă), polakiurie (urinări frecvente şi în cantităţi  reduse), disurie (dificultăţi de urinare), senzaţie imperioasă de a urina, micţiune prelungită etc. Complicaţiile adenomului de prostată constau în apariţia obstrucţiei urinare sau a incontinenţei urinare. Din acest motiv, se impune instituirea unor cure cu produse naturale sau/şi medicamente, care să împiedice agravarea afecţiunilor şi să restabilească funcţionarea în parametrii optimi ai prostatei.

Ingrediente: apă purificată; alcool etilic 45% vol.; ghimpe (Xanthiumspinosum) - părţi aeriene (50%); pufuliţă-cu-flori-mici (Epilobiumparviflorum) - părţi aeriene (50%).

Contribuie la

- menţinerea sănătăţii prostatei
- funcţionarea normală a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.

Contraindicatii

Din cauza conţinutului în alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administrare

INTERN:
Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, cu 30de minute înaintea mesei.

Prezentare

Forma de prezentare 200ml


30 alte produse din aceași categorie: