Ienupar ulei Vizualizare completă

Ienupar ulei

Fares

Cod produs: ulei

Junniperus communis

Ingrediente: 
Ulei esenţial de ienupăr (Junniperus communis), care conţine: borneol, terpineol, cadinen, cedren, camfen, mircen, pinen, sabinen.

Detalii

Anunță-mă când este disponibil

quantity up quantity down

8,80 lei lei

Junniperus communis

Ingrediente: 
Ulei esenţial de ienupăr (Junniperus communis), care conţine: borneol, terpineol, cadinen, cedren, camfen, mircen, pinen, sabinen.

Ienupărul sau jneapănul este un arbust cu frunzele în formă de ace şi fructe globulare de culoare albastru închis ce creşte în toate zonele montane din Europa, America de Nord şi Asia de sud-est (în Himalaya).
În spitalele franceze, crenguţe de rozmarin şi ienupăr au fost arse până la începutul secolului XX pentru a purifica aerul. 
Însuşirea ienupărului de a înviora un spirit obosit este sugerată şi în Biblie, unde se spune ca Sfântul Ilie, epuizat fiind s-a culcat sub un ienupăr (1 Împăraţi 19:4 şi 5). 
Este binecunoscută şi întrebuinţarea fructelor de ienupăr ca principal ingredient al ginului.

Utilizare pentru trup şi suflet
Uleiul esenţial de ienupăr aplicat sub formă de comprese, masaj, băi, favorizează relaxarea musculară şi îndepărtarea celulitei.
Uleiul esenţial de ienupăr stimulează, purifică şi întăreşte spiritul, ajutându-l să treacă cu bine peste situaţiile schimbătoare. Utilizarea lui creează o stare binevoitoare şi prietenoasă şi stimulează capacitatea de a primi şi dărui căldură şi afecţiune.

Mod de întrebuinţare:
Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie.

Prezentare: sticluta a 10 ml.
 

 

30 alte produse din aceași categorie: