Portocala ulei Vizualizare completă

Portocala ulei

Cod produs: ulei

Citrus aurantium

Detalii

Anunță-mă când este disponibil

quantity up quantity down

9,37 lei lei

Citrus aurantium

Ingrediente: 
Ulei esenţial de portocale (Citrus aurantium), care conţine: nerol, citral, limonen, citronelal.
Portocalul este originar din China şi India, fiind adus în Europa în secolul XVII. Astăzi el creşte din abundenţă în tot bazinul mediteranean şi pe cele două continente Americane. 
Portocalul ne răsfaţă, oferindu-ne trei uleiuri esenţial diferite: din fructe, uleiul de Portocal, vesel şi optimist; din florile albe şi delicate - uleiul Neroli, şi intrigantul Petitgrain, din frunze. 
Pentru multă vreme, portocalul a avut două semnificaţii opuse: inocenţa şi fertilitatea. De altfel, Războiul Troian a început destul de inocent: Paris a oferit premiul concursului de frumuseţe un "măr de aur", adică o portocală Afroditei. Aceasta, drept mulţumire i-a oferit-o pe frumoasa Elena, uitând însă să-i spună ca era soţia regelui Agamemnon. ... Restul e istorie.

Utilizare pentru trup şi suflet
Uleiul de portocale are un efect relaxant, dar este mai degrabă înălţător şi energizant decât sedativ. 
El poate fi utilizat în băi sau masaj şi pentru reducerea celulitei.
Uleiul de portocale este potrivit pentru persoane pesimiste, chiar frustrate, lipsite de energie. Aceste persoane sunt foarte îndulgente cu ele înseşi chiar dacă nu le place să recunoască acest lucru, fiind adesea copleşite de probleme. 
Uleiul de portocale este ca o mică rază de soare strălucind peste gândurile întunecate. Utilizarea lui duce la accelerarea proceselor organice încetinite, iar direcţia vieţii se va schimba, deoarece veţi deveni mai optimist şi mai hotărât în realizarea propriilor aspiraţii.

Mod de întrebuinţare:
Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalaţii sau în apa de baie. 
Se va evita expunerea la soare timp de 12 ore după aplicarea pe piele.

Prezentare: sticluta a 10 ml.

 

30 alte produse din aceași categorie: